TRUFES
INGREDIENTS:
1 Tableta de
xocolata blanc per fondre
2 Tabletes de
xocolata negre per fondre
Fideus de
xocolata negre o amb llet
*50-100 grams de
coco molt
*50-100 grams de
ametlla molta
*Avellanes
senceres
*(Nesquik)
0,25 litres de
llet
0,25 litres
d’aigua
PREPARACIÓ:
1- CHOCOLATA BLANCA: En una cassola
petita afegir un dit d’aigua i afegir-hi la xocolata a trossos. Mentre sense
deixar de remenar anar afegint llet per aconseguir la textura desitjada.
CHOCOLATA AMB LLET: Principalment
afegir llet seguidament la xocolata negra a trossos i deixar que es desfaci
remenant. Afegir llet per obtenir la textura desitjada.
CHOCOLATA NEGRA: Primer
avocar aigua i tot seguit la tableta a trossos. Remenar sense parar i afegir
aigua per la textura.
2- Un cop desfets els tres tipus de xocolata
avocar-los cada un en un bol i deixar refredar a la nevera durant un dia o
dos.(Si amb la nevera no queda prou compacte deixar una nit al congelador)
3- Amb una cullera o utensili de cuina fer boles
de xocolata si es desitja posar una avellana al mig de la bola.
4- Un cop fetes totes les boles decorar amb un
aliment ( fideus de xocolata, coco o ametlla molt/a, nesquik...)
5- Col·locar les trufes a sobre d’un paper de
magdalenes petites per no fer-les malbé. S’han de guardar les trufes a la
nevera per evitar que es desfacin.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada